Szuper kedvezmények 🔥 Az akció csak 2024.05.05-ig tart!

Új képeket szeretne a lakásába?

A képeknek a belső tér szerves részét kell képezniük. Örömet és örömteli pillanatokat hoznak a lakásába, még egy kisebb rajz is átalakítja nappaliját. A romantikus lelkek biztosan virágokat ábrázoló faliképeket vagy romantikus kilátást ábrázoló képeket választanak. A klasszikus vagy a modern alkotásokat szereti jobban? Az antik képet szép antik keretbe kell helyezni. Egy vászonra nyomtatott fotó is lehet modern kép. Számos cég kínálja a saját képekből és fényképekből való képek elkészítését.

 

5 részes kép a lakáshoz

 

A kandalló feletti családi fénykép elhelyezése nagyon népszerű az utóbbi években. Ráadásul nem kell egyetlen képnek lennie, hanem több részből állhat. A 120-200 cm-es képek alkalmasak a nappali falára. Ezek a képek uralhatják az egész belteret.

Az igényesebbek luxus alumínium keretben vásárolhatnak képeket, amelyek kiemelhetik az egész beltér hangulatát. A többrészes vászonképek nagyon modernek, és általában egy-egy motívum több részre tagolódik. Kisebb réssel követik egymást. Ezek többnyire absztrakt képek, vagy tájmotívumú- illetve családi képek.

A lakás csupasz falai szinte közvetlenül hívják a képet. Nagyon kényelmetlennek tűnnek a látogatók számára. A kép hiányát a kanapé vagy a szekrény feletti nagyon népszerű matricákkal sem pótolhatja. A kép nem hiányozhat otthonából.

 

5 részes kép a lakáshoz

 

Ha nem tud választani a széles kínálatból, nyomtassa ki vászonképet fotóból. Gyermekei kedvenc mesefiguráit vagy nyomtatott kifestőit is felakaszthatja a szobába, ezek órákon át szórakoztatják majd őket. A hálószobában gyermekkoruk kellemes emlékeként kinagyíthatja gyermekei alkotásait.

A modern művészet szerelmesei absztrakt darabokat vagy akár kézzel készített alkotásokat vagy kollázsokat nyomtathatnak ki. A képnek mindig meg kell egyeznie a beltér színeivel. Ha piros függönye vagy ülése van, akkor legalább egy kis piros elem szerepeljen a képen, stb.

A fotó forrása: Gario.hu