Június itt van! Szuper kedvezményekkel ünnepeljük a meleg napokat 😍 Az akció csak 2024.06.23-ig tart!
összesen 201 termék
Szúnyogháló ablakra FIDMR-0001/20
Fel
További termékek

Az árnyékolástechnika a modern belsőépítészet szerves része. A rolók az egyik legnépszerűbb árnyékolási módszer, amelyek bizonyos értelemben a magánéletet is növelik.

A sávrolók lehetővé teszik az árnyékolás pontos szabályozását az átlátszó és átlátszatlan szövetcsíkok váltakozásával, ami tökéletes hangulatot teremthet.

Azok számára, akik a megfizethető és alacsony karbantartási igényű megoldásokat részesítik előnyben, ismét ott vannak a Mini rolók. Ezek a diszkrét textil rolók nagyon könnyen felakaszthatók bármilyen ablakra. A falirolók viszont méretükkel nagyobb teret takarnak. A pliszé függönyök ideálisak egy szoba hőmérsékletének szabályozására, miközben elegáns megjelenést kölcsönöznek az ablaknak.

De mi van akkor, ha inkább a zsaluziát részesíti előnyben? A fa zsaluziák meleg, természetes hatást kölcsönöznek otthonának, míg a bambusz zsaluziák egzotikus hatást kölcsönöznek. A modern és ipari stílushoz alumínium zsaluziák állnak rendelkezésre, amelyek tartósak és elegánsak.

A szúnyoghálók fontos kiegészítő, amely biztosítja a belső teret a behatoló rovarok ellen, így fenntartva a kellemes otthoni környezetet. A hálók elhelyezhetők az ablakon és az ajtón egyaránt.

Redőnyeinket és szúnyoghálóinkat az Ön egyéni igényei és esztétikai preferenciái szerint tervezzük és gyártjuk. Méretre készülnek, így lehetősége van arra, hogy pontosan az Ön igényeihez igazítsa őket. Lehetővé tesszük, hogy otthonát vagy irodáját olyan hellyé alakítsa át, amely tükrözi egyedi stílusát, miközben optimális funkcionalitást biztosít.