Június itt van! Szuper kedvezményekkel ünnepeljük a meleg napokat 😍 Az akció csak 2024.06.23-ig tart!

Pliszé függönyök

összesen 40 termék
Pliszé függöny Blackout Antracit FIDRP-0009/30/ANT
Pliszé függöny Blackout Fehér FIDRP-0009/30/BIE
Pliszé függöny Blackout Grafit FIDRP-0009/30/GRA
Pliszé függöny Blackout Krém FIDRP-0009/30/KRE
Pliszé függöny Blackout Szürke FIDRP-0009/30/SIV
Pliszé függöny Blackout Világos bézs FIDRP-0009/30/SBE
Pliszé függöny Blackout Világos szürke FIDRP-0009/30/SSI
Fel
További termékek

A Pliszé rolók az árnyékolástechnika egyik kivételes típusa, mert tökéletes harmóniában van a stílus és a praktikum. A jellegzetes harmonikás, hajtogatott kialakítás lehetővé teszi, hogy az ablakot bármilyen pozícióban eltakarják, és például szúnyoghálóval együtt a fény és a kártevők elleni védelem tökéletes kombinációját teremthetik meg.

Nálunk különböző típusú Pliszé rolókat talál, például blackout Pliszé rolókat, amelyek 100%-ban fényzáróak, termikus Pliszé rolókat, amelyek fenntartják a szoba hőmérsékletét. A Pliszé függönyök egy kis luxust visznek a lakásba vagy házba.

Amennyiben a Pliszé roló nem felel meg Önnek, lehetőség van megfizethetőbb textil rolók, kifinomultabb sávrolók vagy klasszikus zsaluziák vásárlására is.

Minden redőny az Ön esztétikai preferenciáinak és igényeinek megfelelően méretre készül. A prémium minőség biztosítja a tartósságot és a problémamentes működést az elkövetkező évekre. Dobja fel terét Pliszé rolókkal, és kombinálja a modern designt prémium minőségű anyagokkal.