Június itt van! Szuper kedvezményekkel ünnepeljük a meleg napokat 😍 Az akció csak 2024.06.23-ig tart!

Szúnyoghálók

összesen 1 termék
Szúnyogháló ablakra FIDMR-0001/20

A szúnyoghálók praktikus elemet jelentenek otthonában, amely védelmet nyújt a betolakodó rovarok ellen. A prémium minőségű anyagok hatékony akadályt képeznek, amely a legkisebb rovarok bejutását is megakadályozza anélkül, hogy korlátozná a légáramlást.

Az ablakokhoz való rovarhálók mellett ajtókhoz is kínálunk rovarhálókat. A hálók kombinálhatók sávrolóval, textil rolóval, Pliszé függönyökkel vagy zsaluziákkal. Úgy terveztük őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Ön ablakaihoz és ajtóihoz. Figyelembe vesszük az Ön egyéni igényeit, ezért minden hálót méretre gyártunk. Ez biztosítja az optimális funkcionalitást és a kívánt design kivitelezést.

Szúnyoghálóinkkal élvezheti a kellemes időjárást és a friss levegőt anélkül, hogy a nem kívánt rovarok látogatása miatt kellene aggódnia. Önön múlik, hogy milyen árnyékolástechnikával kombinálja őket, mivel mindig lehetőség van a színegyeztetésre. Teremtse meg álmai nyugodt és csendes menedékét az ablakokra és ajtókra szánt kivételes rovarhálóinkkal.