Mikulás akció akár 50%-os kedvezménnyel. Csak 2023.12.13-ig!

Festés számok szerint

összesen 4 termék

A festés számok szerint egy nagyszerű relaxációs forma, amely oldja és mérsékeli a stresszt. Ez alapvetően egy klasszikus vászon kifestő számozott felületekkel, ahol minden szám megegyezik a színezéshez használt színnel.

A festés mindenki számára ajánlott, és nagyon egyszerű. Készítsen valódi kézzel festett festményt az átlátszó számozott vászonból. A festés számok szerint minden korosztály számára készült, gyerekeknek és időseknek egyaránt. Válasszon széles kínálatunkból, például festés számok szerint a természettel, vagy válasszon hívő alapú festéshez festést számok szerint a vallással.

Több száz motívumot talál nálunk különböző méretben, belső kerettel vagy anélküli kivitelben. Az egyes motívumok a legnépszerűbb kategóriák szerint vannak szépen összeválogatva. Különböző nehézségű kivitelezésben a kínálatunkban megtalálhatók pl. az építészeti helyek motívumával ellátott festés számok szerint, közlekedési eszközökkel ellátott festés számok szerint és kicsinyeink számára a festés számok szerint gyerekeknek.

Ne habozzon és engedje át magát a lazításnak, amely egyebn fejleszti az Ön motoros készségeit, a mozdulatok pontosságát és a koncentrációt is. Olvassa el cikkünket a festés számok szerint megkezdéséről, amelyet >>> ITT talál, és rendeljen még ma.