Tavaszi akció tökéletes kedvezményekkel 😍 Az akció csak 2024.04.21-ig tart!

Személyes adatok védelme

Minden felhasználónak joga van tájékozódni arról, hogy milyen információkat tárol róla a Balkys Trade, s.r.o., székhely: Suchá Hora 208, 027 13 Suchá Hora, Cégjegyzékszám: 47 803 649, Adószám: SK2024105061 és jogosult módosítani az adatokat, vagy írásban megtiltani a személyes adatok tárolását. Minden felhasználó kérheti az összes személyes adat azonnali törlését, de így elveszíti a lehetőséget, hogy tájékoztatást kapjon az aktuális hírek, akciók, versenyek és más témák értesítéséről, valamint a www.gario.hu webáruház működéséről, amelyet a Balkys Trade, s.r.o cég működtet.

Annak érdekében, hogy az Ön számára minden szolgáltatásunkat felkínálhatjuk, alapvető információkkal kell rendelkeznünk. Némelyike a személyes adatokról szóló 18/2018 Z.z. számú törvény alá tartozik. Mi ez által a törvény által járunk el. Vállaljuk, hogy a személyes adatainak kezelését az alkalmazandó Szlovák köztársaság törvényeknek megfelelően kezeljük.

Kijelentjük, hogy a személyes adatok feldolgozásakor a jó erkölcs jegyében járunk el és betartjuk a személyes adatokról szóló törvény előírásait és ezeket nem fogjuk kikerülni. Kijelentjük, hogy az Ön hozzájárulását nem fogjuk kikényszeríteni a szerződéses jogviszony elutasításával, a szolgáltatás, áru vagy adó feltételezésével.

 

Figyelmeztetjük, hogy a törvény által előírt információkat a leadott rendelésekkel kapcsolatban tárolnunk kell a jelenlegi törvényes előírások értelmében.

 

1. Milyen személyes adatokat tárolunk

A következő személyes adatokat dolgozzuk fel:

a) személyes adatokat, ezek alatt főleg a vezetéknév, családnév, titulus, lakcím, számlázási cím és szállítási cím értendő,

b) amennyiben céges / iparos vásárlóról van szó a cégnevet, számlázási címet, szállítási címet, amennyiben az eltér a számlázási címtől, statisztikai számjelet és a közösségi adószámot tároljuk,

c) kapcsolattartáshoz szükséges adatokat, ezek alatt a személyes adatok értendők, amelyek lehetőséget nyújtanak nekünk, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel, ide tartozik elsősorban az e-mail cím, telefonszám és az Ön elérhetősége a szociális hálókon,

d) az Ön beállításai, amelyek alatt a számláján tárolt információk értendők, elsősorban a hírlevelek kiküldéséhez szükséges cím,

e) a rendeléseiről szóló adatok, ezek alatt a megrendelt termékek és szolgáltatások értendők, a fizetésekkel kapcsolatos adatok, bankszámlaszámok és a reklamációkról szóló adatok,

f) az Ön által rólunk kinyilvánított vélemények és értékelések, amelyeket a termékeinkről megoszt,

g) hűségprogram, amelynek célja minél több kedvezményt, hasznot és más szolgáltatást nyújtani a felhasználóknak, amelyeket máskülönben nem vennének igénybe.

 

2. Miért dolgozzuk fel a személyes adatokat, és milyen jogosultság alapján

Tevékenységünk részeként a személyes adatokat különféle célokra dolgozzuk fel különböző mértékben. Vagy:

1. az Ön beleegyezése nélkül a törvényes kötelezettségvállalás miatti törvényes érdekek szerződésének teljesítése miatt, vagy

2. az Ön beleegyezése alapján

Az Ön beleegyezése nélkül elvégzendő feldolgozás függ a feldolgozás céljától és a pozíciójától - ha csak a webhelyünk látogatója vagy regisztrál nálunk vagy rendelést ad le nálunk.

 

3. Milyen módon tároljuk az Ön személyes adatait

Ezeket az adatokat a szerverünkön lévő védett adatbázis tárolja, így nem kell újból kitöltenie az adatait az ismételt látogatások során. Az Ön személyes adatait feldolgozásra és megrendelésre, valamint szerződéses jogaink és kötelezettségeink kölcsönös teljesítésére használjuk fel.

A webáruházunk felületén nem ad meg semmilyen olyan információt, amely közvetlenül érinteni fogja a bankszámláján kapcsolatos pénzügyi tranzakciókat. Az elektronikus banki szolgáltatások valamennyi kapcsolódó formája (az interneten keresztül történő árufizetés) közvetlenül a Ön bankja honlapján történik, amely csak tájékoztatást ad a fizetés sikereiről vagy sikertelenségéről, valamint az Ön nevéről vagy számlaszámáról (a fizetés azonosítása és szükség esetén visszaadása). Semmi esetben sem fogunk tudomást szerezni olyan további információkról, mint a bejelentkezési adatok, vagy a bankszámláján található egyenlegéről.

 

4. A megrendelés alapján való adatok feldolgozása

Amennyiben fiókot nyit a www.gario.hu/regisztracio/ oldalon, feldolgozzuk az Ön identifikációs és kapcsolattartási adatait, az Ön beállításait és a megrendeléseiről (ha rendel nálunk terméket illetve szolgáltatást), az Önnel való szerződéses állapot jegyében (az Ön beleegyezése nélkül), hogy vezethessük a fiókját.

A látogatás során az webáruház megfelelő működéséhez szükséges ideiglenes információk (például, mit rakott a bevásárlókosárba, mikor érkezett a honlapra, honnan érkezett a honlapra).

 

5. Személyes adatok tárolója

A cégünk

Cégnév: Balkys Trade, s.r.o.

Székhely: Suchá Hora 208, 027 13 Suchá Hora

Cégjegyzékszám: 47 803 649

Adószám: SK2024105061

a weboldalunkon keresztül nyújtott vagy begyűjtött személyes adatok üzemeltetője.

A "szolgáltatóval" a személyes adataival kapcsolatban a következő elérhetőségen veheti fel a kapcsolatot:

a) telefonon : +36 1 998 9196

b) e-mail címen: info@gario.hu

c) Postai címen: Balkys Trade, s.r.o.

Személyes adatok védelme

Oravská Jasenica 288

029 64 Oravská Jasenica

Szlovák Köztársaság

Felügyeleti szerv:

Szlovákia Személyes Adatvédelmi Hivatala

Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27

Tel: 02/ 32 31 3214

E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk

(a továbbiakban csak "felügyeleti szerv")

 

6. A személyes adatok címzettje:

Az Ön személyes adatait nem hozzuk nyilvánosságra, nem tesszük közzé, nem adjuk át vagy más módon terjesztjük személyes adatait semmilyen más szervezetnek, kivéve azt a szervezetet, amellyel az együttműködés szükséges a megrendelés megfelelő kezelése érdekében.

Hacsak másképpen nem jelezzük, személyes adatait csak a Balkys Trade, s.r.o fogja feldolgozni. A feldolgozott adatok kizárólag az Ön igényeinek megfelelően kerülnek feldolgozásra, például megrendelések, reklamációk és marketing tevékenységek (ajánlatok, hirdetmények, hírlevelek).

A személyes adatai a 15 § 1 bek. e) a SZASZT 3. és 4. pontja alapján a következő harmadik feleknek bocsájtjuk:

- Shoptet, a.s., Dvořeckého 628/8, 169 00 Praha 6

- GT-Servis, s.r.o., Hlavná 288/45, 027 44 Štefanov nad Oravou

- Ing. Mária Hurajová - AMI KONTAKT, Škarvanova 23/17, 027 44 Tvrdošín

- GLS General Logistics Systems Slovakia s.r.o., Budča 1039, 962 33 Budča

- Frogman, s.r.o., Komenského 25, 763 02 Zlín

- Online Comparison Shopping Kft., Rákóczi út 70-72., 1074 Budapest

- Biano s.r.o., Mrštíkova 399/2a, Liberec III-Jeřáb, 460 07 Liberec

- Favi online s.r.o., Vodičkova 710/31, Nové Město, 110 00 Praha 1

- Smartsupp.com, s.r.o., Milady Horákové 13, 602 00 Brno

- Leadhub, s.r.o., Štefánikova 16/29, 150 00 Praha 5

Minden olyan személyes adat, amelyekkel a külső vállalkozók kapcsolatba kerülnek, csak a közvetítők számára annyiban kerülnek átadásra, amennyire szükséges a szolgáltatások feldolgozása és a Balkys Trade, s.r.o. a szerződéses feltételek keretein belül.

A Személyes adatok adatbázisát védjük a károktól, a megsemmisülésektől, a veszteségektől és a visszaélésektől.

 

7. Weblap  "fiókom" (beleértve az Értékelések és recenziók részt)

Termékeink és szolgáltatásaink értékelésének megőrzése érdekében a webhelyünkön létre kell hozni egy személyes fiókot a regisztrálással együtt a www.gario.hu/regisztracio/ címen a beleegyezésével személyes adatok kitöltésével a regisztrációs űrlapon. Ha megadja nekünk az Ön e-mail címét az értékeléssel kapcsolatban, akkor Ön beleegyezik a szolgáltatással kapcsolatos értékelés felhasználásával és egyéb adminisztratív kérdésekkel. Az Ön személyes adatait a fellebbezésig, azaz a számla törléséig vagy az utolsó felhasználástól számított 36 hónapig maradnak feldolgozás alatt.

 

8. Az on-line rendelés folyamata

Az online vásárlással kapcsolatban elkérjük a szükséges személyes adatait, amelyek nélkül nem lehetséges a szerződést megkötése és az áru megrendelése. A megrendelésben szereplő személyes adatait a szerződéses partnereink is feldolgozzák, akik megrendelését közvetlenül a kiválasztott céggel szállítják az árut. A számlázási adatok feldolgozását a szerződő fél biztosítja. A fizetést a vállalkozó az érintett bank, a Szlovák Posta vagy az Ön által fizetés ellenében választott harmadik fél feldolgozza. Személyes adatait a megrendelés feldolgozásához szükséges ideig tároljuk és a megrendeléssel kapcsolatos követelések (pl. reklamációk).

A kérés teljesítéséhez szükséges összes adatot a saját biztonságos szerverein tárolja, anélkül, hogy külső szervezetek vagy jogosulatlan személyek férhetnek hozzá.

A jogviszonyban álló felek a személyes adatokat az Európai Parlament és Tanács (EU)  2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK (továbbá "GDPR") rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) szóló rendeletével összhangban járnak el. Továbbá jóváhagyatott a személyes adatokról szóló 18/2018 számú új törvény (továbbá "SZASZT 18/2018"), amely helyettesíti a jelenlegi hatályban lévő a személyes adatok védelméről és a módosításokról szóló 122/2013 számú törvényt.

A regisztrációval egyidejűleg tudomásul veszi, hogy a hatályos jogszabályoknak megfelelően tájékoztattuk Önt arról, hogy személyes adatait az eladónak kinyilvánított beleegyezése nélkül mint érintett személyt dolgozzuk fel, mivel az Ön személyes adatainak feldolgozása a szerződés előtti kapcsolatban és a személyes adatok elengedhetetlenek a vásárlói szerződés megrendeléséhez, átadásához és teljesítéséhez, amelyekben a felek egyikeként szerepel.

 

9. Reklamációk

A reklamációs igényt közvetlenül az internetes oldalon található űrlapon keresztül is elküldheti. A reklamáció esetén megkérjük Önt, hogy adja meg a reklamációhoz és az Önnel való kapcsolattartáshoz szükséges személyes adatokat. Az Ön személyes adataihoz hozzáférhet a szerződéses partnerünk is (például szállító, könyvelő - jóváírás), amennyiben szükséges. A személyes adatok feldolgozási ideje a reklamáció feldolgozását követően legfeljebb egy év.

 

10. Kérdések

Gyakran csak a termékeinkkel kapcsolatba szeretne feltenni kérdést nekünk, amit megtehet e-mailben, telefonon vagy a weboldalunkon elérhető kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, ehhez egy kapcsolatra van szükségünk. Személyes adatait a válasz elküldésétől számított 1 hónapon belül dolgozzuk fel annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy választ kapott tőlünk, és ha technikai vagy egyéb probléma merülne fel, az információkat  újból elküldhessük.

 

11. Elégedettségi felmérés

Ha igénybe veszi a webáruházunkban kínált szolgáltatásainkat, feltehetünk Önnek olyan jellegű kérdést, hogy felvehetnénk-e Önnel a kapcsolatot a vásárlási elégedettségi felméréssel kapcsolatban. Engedélyezés esetén küldünk Önnek egy kérdőívet vagy egy linket, vagy felhívjuk. Ha elégedetlen lesz a szolgáltatásunkkal vagy az általunk kínált termékekkel kapcsolatos információkkal, újra kapcsolatba léphetünk Önnel, hogy további információt szerezzünk annak érdekében, hogy javíthassunk ezen a szolgáltatáson.

 

12. Marketingkommunikáció

Ha érdeklik Önt az eladott termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és műveleteinkkel kapcsolatos hírek, feliratkozhat a hírlevelünkre, s ezzel engedélyt ad az e-mailben történő tájékoztatásra. Az Ön személyes adatait a partnereink is feldolgozzák, akik segítenek az ilyen kommunikáció előkészítésében és terjesztésében. Mindez egészen a hozzájárulása visszavonásáig érvényes, amelyet bármikor megváltoztathat a fent említett a személyes adatok feldolgozásával foglalkozó részlegünk elérhetőségén.

 

13. Az Ön jogai

- Önnek joga van a személyes adatokhoz való hozzáféréséhez, javításához vagy törléséhez, illetve a feldolgozás korlátozásához, kivéve, ha az egyedi szabályozások nem korlátozzák.

- Önnek joga van a pontos személyes adatokhoz, amelyeket a beleegyezésével adott meg illetve a velünk való szerződéses kapcsolat létrehozásához adott meg,  a gépolvasó másolatához és az alkalmazott szabványos formátumhoz.

- Önnek jogában áll kifogásolni személyes adatainak feldolgozását, ha azt törvényes érdekeink részére feldolgozzuk, pl. közvetlen marketing célokra.

- Ön bármikor jogosult a személyes adatok egyéni feldolgozásához való hozzájárulásának visszavonására.

- Fellebbezés esetén a hozzájárulás visszavonása előtt nem érinti a személyes adatok feldolgozásának jogszerűségét.

- Önnek joga van panaszt benyújtani az Adatvédelmi Hatósághoz, amely ez esetben a Személyes Adatvédelmi Hivatal.