Húsvéti kedvezmény akár 50% 🐰 Csak 2024.04.07-ig!

Milyen fali dekorációkat válasszunk

A falak fontos részét képezik a lakásnak, ezért célszerű megfelelő dekorációt választani. A modern beltér olyan modern faliképet kíván, amelynek stílusa van. A tájak és a virágos képek nem illenek minden beltérbe. A nagy fellendülés a képregényekben, a pinupokban és a populáris kultúrában van. Nem tud képet választani a kínálatunkból? Készítsen saját képet, és nyomtassa vászonra. A pop art stílus nem mindenkinek való, de az otthonában biztosan senki sem fogja figyelmen kívül hagyni. A képekből energia árad, és a tömegkultúra ihlette őket. Ezek kommersz képek és a mindennapi használati tárgyakat jelenítik meg.

 

Pop art képek

A pop art egy fiatal művészeti irányzat a múlt század 50-es és 60-as éveinek fordulójáról. A pop art alkotások izgalmakat és végtelen vitákat váltanak ki, giccsről vagy modern művészetről van szó? A művészetet reklámok, különféle képregények kapcsolták össze, és a nagyvárosi nyüzsgés ihlette őket. Ezekre a képekre jellemzőek az élénk színek, rajzolt körvonalak és tiszta kontúrok.

 

Pop Art falikép

 

A pop art képek a kölcsönösen inkonzisztens színek kombinációja jellemzi, mint például a piros és a zöld, a rózsaszín a kék vagy a narancssárga és a barna. A képek semmiképpen sem rejtenek mélyebb értelmet. Senkinek nem kell mélyen elgondolkodnia a képeken, és így értékes időt veszíteni.

 

Hangolja össze a képeket kiegészítőkkel

A pop art képek és ez a stílus általában a fiatalok otthonába illeszkedik. Az egész beltérnek frissességet és fiatalságot kell sugallnia. A bútor legyen fehér. Igazítsa a kiegészítőket a képhez. A színes székek vagy polcok eredetinek fognak tűnni.

 

A kép tipikus elemei:

- Kontrasztos színek

- Absztrakt motívumok

- Feltűnő grafikai elemek

- Fluoreszkáló festékek

- Fémes színek

- Műanyag keretek

 

Van művészi tehetsége? Készítsen saját pop art képeket gyermekeivel. Használhat ihletet híres reklámokból, mesefigurákból, rajzfilmekből. A fantáziának semmi sem vet határt. Helyezze a képeket műanyag keretbe, mert a műanyag ennek a művészeti irányzatnak az egyik jellemző vonása.

Befejezésül megemlítjük, hogy a faliképek mellett kiváló dekorációnak számítanak a tapéták, poszterek, drapériák vagy függönyök is. A függönyök nagy előnye, hogy szép anyaggal és ügyes kezekkel otthon is megvarrható. Nem kimondottan fali dekoráció, de a belteret is nagyon szépen díszítheti, feldobhatja.

A fotó forrása: Gario.hu