Használja ki a szuperkedvezményeket a Nemzetközi Nőnapon akár 50%-ig. Csak 2024.03.10-ig!

Sávrolók

összesen 85 termék
Fel
További termékek

A sávrolók olyan innovatív árnyékolástechnika, amely ötvözi a praktikumot az eleganciával. Az átlátszó és átlátszatlan szövetcsíkok okos váltakozása tökéletes árnyékolást és magánéletet biztosít. Szúnyoghálóval kombinálva tökéletes védelmet nyújtanak mind a fény, mind a behatoló rovarok ellen.

Kínálatunkban olyan csúcsminőségű termékek találhatók, mint a Nappali és éjszakai rolók, amelyek részben elzárják a fénysugarakat, vagy akár a már összehajtogatott Nappali és éjszakai rolók, amelyekkel az ablakra való felszerelés gyerekjáték, mert már készen állnak a közvetlen felakasztásra.

A Nappali és éjszakai redőnyök mellett a klasszikus textil rolók, a divatos Pliszé függönyök, valamint a nagyon népszerű zsaluziák is remek választásnak bizonyulnak.

Minden egyes darabot méretre gyártunk, hogy pontosan megfeleljen az Ön igényeinek. Prémium minőségünk biztosítja a redőnyök hosszú élettartamát és optimális funkcionalitását. Szépítse meg terét redőnyeinkkel, és tapasztalja meg a modern design és a kiváló minőségű anyagok kombinációját.