Szuper kedvezmények 🔥 Az akció csak 2024.05.05-ig tart!

Trendek 2022-ben: maximalizmus és tapéták

Hosszú éveken át a minimalizmus volt divatban, az egyszerűség, a semleges tónusok és a harmónia. Ez a trend fokozatosan változik, és a 2022-es belsőépítészet tele van színekkel, jellegzetes formákkal és kiegészítőkkel. A több az több. A tapéták egyszerű megoldást jelentenek arra, hogyan vihet maximalizmust belső térbe különösebb nagy felújítás nélkül.

 

Mit jelent a maximalizmus a beltérben?

Amikor a maximalizmusról beszélünk, sokan barokk mintákat képzelnek el. Ez a belsőépítészeti irány sokkal több lehetőséget rejt magában, és úgy gondoljuk, hogy mindenki megtalálja.

A maximalizmust a különböző stílusok, pop és történelmi elemek, színes akcentusok és vidám kiegészítők kombinációja jellemzi. Ha szeretne egy kis maximalizmust vinni otthonába, ne féljen kísérletezni, kombinálni a különböző mintákat, anyagokat és színeket. Lehet, hogy kissé kaotikusan hangzik, de a maximalizmus vidám és hangulatos környezetet teremt.

 

Fotótapéta trópusi levelek

 

 Az unalmas falaknak a tapéta ad lelket

Sok éven át a skandináv esztétika és a minimalizmus volt a trend. Ezért a színek fokozatosan eltűntek a falakról. A csupasz falak azonban gyakran steril hangulatot teremtenek, míg a festmények, színek és fotótapéták életet lehelnek a helyiségbe. Az élénk árnyalatok, a színminták és az eklektikus kontrasztok pozitív energiát adnak a helyiségnek.

Nem kell sok felújítással és festéssel foglalkoznia, hogy falai életre keljenek - a tapéta megoldja Ön helyett. Kínálatunkban számos tapétát találsz, amelyek motívumai minden bizonnyal felülmúlják a képzeletedet. Legyen szó absztrakt geometriai formákról, pop artról, motiváló betűkről, természetes motívumokról vagy gyönyörű helyekről, mindenki választhat.

 

5 részes kép rózsával

 

Az Ön falait egy dekoratív tükör vagy kép is életre kelti

Főleg egy kis helyiségben tud nagyon jól mutatni egy jellegzetes keretes kerek tükör vagy egy túlméretezett tükör. Mindkettő optikailag növelheti a teret, és egyben érdekes dekorációként is funkcionálhat.

Ha a maximizmusról beszélünk, nem hiányozhatnak a képek. Ennek az irányzatnak szerves része a falfestészet. Különböző méretű és színű képek kombinálását javasoljuk. Ez érdekes esztétikát hoz létre, amely gazdagítja a helyiséget.

A képeket vagy egyéb dekorációkat azonban nem mindenki meri kombinálni a térben. Még könnyebben adhat egy kis maximalizmust a belső terébe. A dekoratív fali fotótapéták tökéletes megoldást jelentenek nagy és kis terek számára. Felélénkítik a falakat minden szobában. Akár vidám dizájnt keres a gyerekszobába, akár kellemes színeket a nappaliba, kínálatunkból biztosan választ majd.

A fotó forrása: Gario.hu