Szuper kedvezmények 🔥 Az akció csak 2024.05.05-ig tart!

Milyen falikép illik az Ön otthonába

A falikép olyan, mint a hab a tortán a belső tér díszítésénél. Hangulatot teremt, és összekapcsolhatja az egész helyiséget. A megfelelő kép kiválasztása ijesztő feladat lehet. Nincsenek képválasztási szabályok, de ha nem tud dönteni, útmutatónk segíthet.

 

Válassza ki a faliképet az alábbiak szerint:

  • képméret,
  • otthon stílusa,
  • szín,
  • érzés.

 

Alkalmas képméret

A kép kiválasztásakor fontos szem előtt tartani a mű méretét, valamint azt, hogy mennyi hely áll rendelkezésre a kép felakasztására. Vásárlás előtt tehát gondolja át a kép helyét, mert az befolyásolja a keresett méretet.

Ha a képméretről van szó, próbálja meg a falon rendelkezésre álló hely körülbelül kétharmadát-háromnegyedét kitölteni. Ha egy bútorra - például kanapéra, fejtámlára vagy komódra - szeretne képet akasztani, keressen a bútoránál kétharmaddal-háromnegyedével kisebb művet.

Gario-tipp: Nem kell egyetlen nagy képet vásárolnia, hogy kitöltse a megfelelő helyet. Érdekes megoldás lehet több poszterek keretben csoportosítása vagy kollázsa is különböző méretben.

 

6 részes absztrakt keretes kép

 

Milyen az Ön otthonának stílusa?

Hagyja, hogy otthona stílusa döntse el a választott képet. A modern otthonokat fekete-fehér képek vagy idézetek ragadhatják meg, a hétvégi házak pedig természet témájú képeket választhatunk az absztrakt nyomatoktól a megnyugtató természetfotókig vagy a minimalista, semleges képekig. Kínálatunkban olyan képet talál, amely megörökíti otthonát.

 

A kép kiválasztásánál a színskála is szerepet játszik

A falikép kiválasztásának másik taktikája, hogy otthona színvilágához illő képet találjon. Válasszon egy vagy két színt, amely már a szobában van, és hagyja, hogy vezessék Önt a képek kiválasztásánál.

 

1 részes kép erdővel

 

A képnek első látásra meg kell szóllítani Önt

Ezek mind gyakorlati dolgok voltak. Tanácsunk ezzel zárul: válasza ki az Önnek tetsző képet! A falon lévő képnek első látásra pozitív reakciót kell kiváltania benned, és ez legyen minden alkalommal, amikor otthon megnézed a festményt.

Válassz még ma egy képet kínálatunkból. Itt biztosan találsz olyan darabot, amely tetszeni fog.

A fotó forrása: Gario.hu