Tavaszi akció tökéletes kedvezményekkel 😍 Az akció csak 2024.04.21-ig tart!

Órás képek az Önök falaira

Dilemmával küszködik? Csak egy szabad fal áll rendelékezésre, és nem tudja eldönteni, hogy esztétikusabb változatot válasszon, és képet rakjon fel a szabad falra, vagy válasszon egy praktikus megoldást és egy órát akaszt inkább a falra? Többé nem kell ilyen nehéz döntéseket hoznia. Van megoldásunk az Ön számára. Áruink kiválasztásakor arra is gondoltunk, hogy a fal néha nem elég nagy az órákhoz és a képekhez egyszerre. Ezért kínálatunkban szerepelnek a modern órás képek is.

 

5 részes falikép órával

 

Hogy néz ki az órás kép?

Mint egy klasszikus kép. Kínálunk például többrészes órás faliképek is vannak, amelyeken különböző motívumokkal, így kétségtelenül talál olyan képet, amely pont a falára illene. A kép vászonja képezi az alapját az órának, melynek számlapja pontokban van bejelölve közvetlenül a képen. És az időt mutató óramutatók is be vannak ágyazva a képbe.

 

Miért válasszunk órás képet?

Mert egy ilyen kép egyesíti az óra gyakorlati funkcióját a kép esztétikai értékével, anélkül, hogy egyik vagy másik funkciót veszélyeztetné. Rendelkezésre álló témák választékával, minden bizonnyal kompromisszumok nélkül.

 

3 részes kép órával

 

Hogyan működik az órás kép? Mi történik, ha leáll?

Ha attól tart, hogy elromlik az kép, semmi oka pánikolni. Az órás falikép egy minőségi vászonból áll, amely mögött egy kvarc szerkezet rejtőzik, amely elemekkel működik. Így ha az elemek lemerülnek, könnyen kicserélheti őket. Ha elromlik az óraszerkezet, akkor normál garancia van rá, vagy elviheti az órát egy órásmesterhez.

Ha eddig hezitáltált, hogyan oldja meg a dilemmát a falával, mert Ön sem a félmegoldások híve, tudnia kell, hogy többé nem kell kompromisszumot keresnie. Az órás kép olyan megoldást nyújt Önnek, amelynél nincs szükség kompromisszumra. Legyen szó virágmotívumú- vagy város motívumú órás képről, hiszünk abban, hogy óráink megtalálják a helyüket az Ön belterében, és segítségükkel mindenhol időben ott lesz.

A fotó forrása: Gario.hu