Tavaszi akció tökéletes kedvezményekkel 😍 Az akció csak 2024.04.21-ig tart!

Trendi képek a nappaliba

Szeretné berendezni a nappaliját? Olyan trendi teret szeretne csinálni, amely egyben reprezentatívnak tűnik, de nem túl mesterkélt, mintha nem is élnének ott emberek? A modern képek a nappaliba nem teszik ki az egész nappalit, de megadják a beltérnek azt a végső pontot, amelyre minden térnek szüksége van. A jelenlegi trendek sokkal nyitottabbak a stílusoknak, mint valaha. Gyakorlatilag nincs olyan kép, amely egy stílusos eszközzel kombinálva ne hozna létre vonzó egységet. Ezért ma olyan fontos a megfelelő kombináció.

 

Bútor és képek

Korábban rendkívül népszerűek voltak olyan nappali falak - bútorok, amelyek az egyik nappali falat eltakarták, a másikon általában az ablak volt, majd a kanapé és a televízió dominált a szobában. Ezért a nappaliban a faliképek helyezésének helye jelentősen korlátozott volt. A nappali berendezésben manapság egyértelmű tendencia, hogy az ún. szocialista formájú bútorok elhagyják a nappali falait. A TV gyakran a bútorokba van rejtve, vagy a falra rögzített. A mai nappalik terei a korábbiaknál szellősebbek és így több helyet biztosítanak a falon a modern faliképeknek.

 

Nappalis falikép

 

Egy nagy kép, vagy több kicsi?

E tekintetben nincsenek egyértelmű tendenciák. Ez csak az Ön döntésén múlik. A minimalista modern nappalit jól kiegészíti a domináns absztrakt falikép, míg a retró elemekkel díszített nappalit több, különböző méretű és formájú képből összeállított kollázs is szépen aláhúzza. Bármelyik opciót is választja, nem marad ki a trendből, amíg a választása megfelel a belső tér egyéb elemeinek.

 

3 részes nappali kép

 

Keret nélkül

A nappaliba való képek kiválasztásánál az egyik megfigyelhető trend, hogy egyre gyakrabban keresünk keret nélküli képeket. Természetesen, ha úgy dönt, hogy megfelelően kiválasztott keretet választ a képéhez, egy ilyen keret kiemelheti kép egyediségét. De ellentétben a múlttal, amikor a képek keretezése és üvegezése gyakorlatilag magától értetődő volt, a keret nélküli képek és vásznak egyre inkább behatolnak a nappalikba.

A fotó forrása: Gario.hu