Tavaszi akció tökéletes kedvezményekkel 😍 Az akció csak 2024.04.21-ig tart!

Órás falikép mint stílusos lakás dekoráció

A stílusos belterek sokféle formában léteznek. Valamennyi stílusos beltér berendezésének általános trendje, hogy egységes koncepciójú, légies és jól megvilágított legyen. Ami azonban egy szép, szép bútorokkal berendezett belteret hangulatos otthonná varázsol, azok a stílusos dekorációk.

 

Minden lakberendezési stílusnak megvannak a maga speciális dekorációi, amelyek megfelelően kiegészítik azt. Vannak azonban olyan dekorációk, amelyek minden belteret megfelelően kiegészítenek. A modern órás faliképek az egyik ilyen dekorációk közé tartoznak. Válassza ki a stílusának megfelelő motívumot ehhez az egyedi órához.

 

3 részes kép órával

 

Órás faliképek

Az órás falikép minden beltér egyedi dekorációjaként szolgál. A falikép és az óra elegáns kombinációja egyaránt megoldást jelent a belterekbe, ahol nincs sok hely a képek felakasztására, valamint olyan tágas belterekbe, ahol egy érdekes stílusos dekorációra van szüksége, amely kiemeli az adott tér karakterét. Válassza ki a helynek megfelelő megoldást.

Vigyen romantikát hálószobájába párizsi témájú órás képpel. Ha egy párizsi motívumú romantikus képre tekint, egy pillanatra a világ egyik legromantikusabb helyére kalandozhat el gondolataiban.

A férfi belterét, a négykerekű verdák szerelmeseinek hálószobáját vagy a nagy álmokat álmodozó kisfiú hálószobáját remekül kiegészítik majd a többrészes órás faliképek autók motívumával.

 

4 részes falikép órával

 

A Provance-stílusú belteret, egy elegáns, semleges színvilágú belső tér vagy egy lakás, amelyhez olyan dekorációra van szükség, amely megnyugtató hatást kelt, megfelelően kiegészítik a levendulamezőkre néző kilátással rendelkező faliképek.

A lakásban a kiegészítőket úgy kombinálni, hogy azok a bútorokkal és a térrel együtt egy egységes stílust képezzenek, kész boszorkánykonyha. Ha éppen a dekorációk kiválasztásánál jár, akkor tudja, milyen nagy kihívást jelenthet ez. Ezért az órás faliképek vitathatatlan előnye, hogy többféle színben és motívumban kaphatók.

A fotó forrása: Gario.hu