Szuper kedvezmények 🔥 Az akció csak 2024.05.05-ig tart!

Absztrakt képek a háztartásba

Az absztrakt festészet úgy jött letry, mint minden mas, valami új létrehozásának szükségessége által. A művészet minden évtizedben tükrözte a társadaly-politikai helyzetet, és a rendelkezésre álló technologiákkal fejlődött. A monolitoktol az interaktiv installaciókig a művészek azzal dolgoztak, amivel tudtak. Az újra és újra ismétlődő figurális rajsek, tájképek, csendéletek stb. érdektelenné váltak, ezért a valoság új, érdekes és friss - irreális - abrázolásának módját találták fel.

 

4 részes absztrakt kép

 

Ahogyan a művészet meghatározott irányaiban ismerjük a valóság kifejezésének tökéletességét, úgy az absztrakt festészetben is lehetséges volt egyes művészek számára a valóság irreális megalkotása. A valós életet és az élet ritmusát a legtisztább formában rögzíti. Egyszerű, de egyben összetett, éles, de egyben rejtett, egyértelműen szimbolikus ecsetvonások - mindez sokkal többet tud elmondani, mint a tájra nézve.

Az absztrakció olyan szabadságot ad elménknek, amelyet egyetlen más művészetben sem találunk meg, talán csak a zenében. Ismeretes, hogy az első absztrakt festmény szerzőjét, Kandiskij orosz művészt a zene ihlette munkáiban.

A világ absztrakción keresztüli kifejezésének gondolatát a következő mondat magyarázza: "Egy művésznek, akit nem a valóság ábrázolása érdekel, hogy nagyon művészi legyen, hanem hogy kifejezze belső világát, némi irigységgel kell tekintenie arra, hogy az összes művészet közül a legmegfoghatatlanabb - a zene - milyen természetesen és természetesen teljesíti ezt a célt." 

 

3 részes absztrakt falikép

 

A modern belső tér modern dekorációt igényel. A modern művészet híve vagy, és szeretsz rejtett jelentést keresni benne? Ezért ha megfelelő lakás dekorációt keres gondosan berendezett enteriőrjéhez, de még mindig nem talált olyat, ami pontosan megfelel az ízlésének, legyen nyitott a modern művészet felé. Böngésszen otthoni absztrakt faliképek kínálatunkban.

A képek szépen kiemelkednek a falon, a tér rendkívüli modern benyomást kelt. A színek telítettsége, a kidolgozás minősége és az összbenyomás szépsége magával ragadja Önt, de szeretteit is.

A fotó forrása: Gario.hu