Tavaszi akció tökéletes kedvezményekkel 😍 Az akció csak 2024.04.21-ig tart!

Művészet a kézzel festett képekben

Nem is olyan régen még nem nagyon tudtunk válogatni a boltokban, ami a képeket, nappali bútorokat vagy egyéb dekorációkat illeti. Manapság a bősék kínálatával kell szembenéznünk, és csak a képzeletünk, az otthonunk mérete és a költségvetésünk korlátoz bennünket.

 

Ha képeket keres lakásába, biztosan észrevette, hogy a piacon nagyon széles a képek kínálata. Mindenki választhat, minden színben és méretben, egy részes festett képek és több részes kézzel festett képek stb. A piaci igények kielégítése érdekében, a termékeket beleértve a képeket is nagy mennyiségben – tömeggyártásban gyártanak, elveszítve ezzel az egykori egyediségüket.

 

5 részes kézzel festett kép

 

Tömeggyártású vagy kézzel festett képek?

A válasz arra a kérdésre, hogy tömeggyártású vagy kézzel festett képet válasszunk, csak az Ön személyes preferenciáitól függ. Nincs jó vagy rossz kép, csak olyan kép van, amelyik megfelelt az elvárásaidnak, és egy, amelyik nem. Ezért vásárlás előtt tisztázni kell, mit vár el a faliképtől.

A szépen kivitelezett, sorozatgyártású képek remek dekorációi lehetnek lakásának. A kézzel festett képek hasonlóan otthont is varázsolhatnak egy lakásból. Javasoljuk, hogy akkor válasszon tömeggyártású képet, ha a képet elsősorban dekorációnak tekinti. Ebben az esetben, ha talál méretben, árban és motívumban megfelelő képet, ne habozzon és vásárolja meg. Biztosan elégedett lesz, és az a tény, hogy ugyanez a kép lóg más nappalikban is, nem feltétlenül számít Önnek. Végül is az Ön képe fontos Önnek.

 

1 részes kézzel festett kép

Tehát mi az előnye a festett képeknek? Az ilyen képek előnye egyediségük. Még ha sorozatban festett képet vesz is, biztos lehet abban, hogy senkinek nincs ugyanilyen képe. A kézzel festett képeken mindig vannak olyan részletek, amelyek egyedivé teszik faliképét. Minden festett kép egy kis művészetet és a festőművész egy darabját rejti. Az így kapott kép számtalan ecsetvonásból áll, amelyek megismételhetetlenek. Ha végig megyünk egy kézzel festett képen, néha apró ütéseket érezhetünk, ha közelről nézünk egy ilyen képet, néha apró hiányosságokat találunk rajta, és ezek teszik egyedivé az ilyen képeket. Ezért érdemes egy kézzel festett kép után nyúlni. Mert bennük rejtőzik a művészet.

A választás nem jobb vagy rosszabb. Csak rajtad múlik, hogy melyik képet választod. És legyen szó sorozatgyártású vagy például egy absztrakt motívumú, kézzel festett képről, vagy másról, tudjuk, hogy biztosan elégedett lesz.

A fotó forrása: Gario.hu