Tavaszi akció tökéletes kedvezményekkel 😍 Az akció csak 2024.04.21-ig tart!

Modern faliképek konyhába

Korábban a tehetősebb családok a konyhát egy alantas helyiségnek tekintették. A gazdagok házaiban ez következetesen a látogatások alatt el volt rejtve a helyiek és vendégek szeme elől, és csak a szolgák tartózkodtak a konyhában. A mai otthonokban a konyha gyakran a háztartás szívévé vált. Ezért felmerült az igény, hogy a konyha falait modern faliképek díszítsék. De hogyan válasszuk ki a megfelelő képet az Ön konyhája számára?

 

3 részes kép a konyhába

 

1. Méret

Amikor képet választ a konyhába, először gondolja át, hogy milyen méretű kép lesz megfelelő. Vegye figyelembe a fal méretét, amelyre a képet szeretné rögzíteni, de vegye figyelembe a konyha teljes méretét is. A kis falikép elveszne egy nagy konyhában, és a nagy falikép túlságosan domináns lenne egy kis konyhában.

2. Szín

Mivel a konyha sok otthonban nem csak az ételek elkészítésének helyszíne, hanem a családok találkozási helye is, a közös étkezés során, fontos, hogy a megfelelő színt válasszunk, hogy étkezéskor jó étvágyunk legyen. A szín kiválasztásakor vegye figyelembe a falak és a bútorok színét is, amelyekkel a konyhája fel van szerelve.

 

5 részes kép a konyhába

 

3. Motívum

Ez a tanács banalitásnak tűnhet, de különösen óvatosnak kell lennie a konyhai kép kiválasztásakor. Míg a csendélet gyümölcsös képpel vagy egy csábítónak tűnő kávézó a képen fokozza az étvágyat, addig a csatatérről készült jelenetek visszataszítóak lehetnek az étkezők számára.

4. Stílus

Válasszon olyan képet, amelyben az egész konyhát, a konyhai csapteleppel, mosogatótállal és egyéb kiegészítőkkel együtt berendezte. A modern konyhában modernebb képeket is választhat. Míg a provence-i stílusú konyhákban a falon lévő modern képek zavaróak lehetnek.

Ha a fenti kérdéseket tisztázta, Önön múlik, hogy nyomtatott vagy kézzel festett képek díszítik-e fel a konyháját. Ma a modern konyhai képek kétségtelenül olyan befektetésnek számítanak, amely átalakítja a konyha felfogását egy hiányos helyiségből otthona középpontjává.

A fotó forrása: Gario.hu