A festés számok szerint örömet és szórakozást nyújt

Biztosan emlékezik még a gyermekkori kifestőkre. A kreativitásnak nincs korhatára, ezért a festés számok szerint Önnek is ajánlott. Mindenki festhet vászonra. Ha nosztalgiát érez a gyerekkor után, új hobbit szeretne művelni, vagy csak pihenni szeretne, akkor a festés számok szerint tökéletes az Ön számára.

 

Maľovanie na plátno s číslami

 

A festés számok szerint már a történelemből is ismert

A festés számok szerint fogalma a reneszánsz korszakban kezdődik. Az ötlet Leonardo da Vinci tanítványainak tanítási rendszeréből származik. Később, a múlt század 50-es éveiben nemcsak a gyerekek kedvelt időtöltésévé vált.

Gondoljon a festés számok szerint tevékenységre, mint egy klasszikus kifestőre, vászonra, számozott mezőkkel, ahol minden szám megegyezik a színezéshez használt színnel. A vászonra nyomtatott motívumokat festékekkel, ecsettel és színes sablonnal együtt szállítjuk. A festményekhez akril színeket adunk. Ez egy átlátszatlan szín, amely jól fed, és száradás után is tartós. Műalkotásai még évekig boldogságot fognak árasztani.

 

A vászonra festés számok szerint mindenki számára elérhető

Különféle nehézségi fokozatot kínálunk. A gyerekeknek való festéstől, az egyszerű képeken át a felnőttek számára az igényesebb képekig haladóknak. A vásznon minden dobozhoz tartozik egy szám, amely egy bizonyos színnek felel meg. Mindössze annyit kell tennie, hogy minden mezőt kitölt a kívánt színnel, amíg az összes doboz ki nem töltődik, és meg nem jelenik a végső kép. Garióban mi is kipróbáltuk és az eredmény nagyon meglepett minket.

 

Festés számok szerint elefánt
 

Fedezze fel a festés számok szerint előnyeit

Az élvezhető művészi folyamaton kívül a festés számok szerint jót tesz mentális egészségének és serkenti az agyi tevékenységet. További előnyök:

 1. Csökkenti a stressz és a szorongás szintjét - lazítson egy kicsit, felejtse el a bajait és a külvilágot.
 2. Javítja a koncentrálóképességet - a festés számok szerint nagyon mély szinten teszi lehetővé a koncentrációt. Felejtse el az időt, és élvezze, amit csinál. Eleinte kihívást jelenthet, és itt-ott elszaladhatnak a gondolatai, de idővel rájön, hogy könnyebben tud csak erre az egyetlen tevékenységre koncentrálni.
 3. Serkenti az agy mozgását és aktivitását - az ilyen festés javítja a koordinációt, az emlékezés képességét, és a vizualizáció révén élesíti az elmét. Támogatja a kritikus gondolkodást és a finommotorikus készségeket.
 4. Optimistább lesz - ha olyasmit csinál, amit igazán élvez, az pozitivitást és optimizmust hoz az életébe.
 5. Támogatja az érzelmi növekedést - a festészet az önmegismerés módja, elmélyülhet, és meg tudja érteni aktuális érzelmi állapotát, hangulatát, érzéseit.

 

Festés számok szerint tippek

 • Fessen világos helyen.
 • Legyen kéznél egy nagyító a vászon legkisebb négyzeteihez.
 • Kezdje a legkisebb mezők kifestésével, és fokozatosan lépjen a legnagyobbakra.
 • Ha lehetséges, hagyja minden festett területet teljesen megszáradni (kb. 10-15 percet a felvitt réteg vastagságától függően), mielőtt tovább lépne a következőre.
 • Csere előtt alaposan mossa ki az ecsetet.
 • Használat előtt keverje fel a festéket a tégelyben, a pigmentek leülepedhetnek. Például egy fogpiszkáló is segít.
 • Használjon elegendő színt a számok átfedéséhez, de ne túl sokat.
 • Minden színnél kezdje a festést a kép közepétől, és dolgozzon kifelé.
 • Kerülje el a szennyeződéseket úgy, hogy a vászon felső részétől kezdje, hogy a száradó festék a keze felett maradjon.
 • Ha nem használja, zárja le a festékes tégelyeket, nehogy kiszáradjanak.
 • Buďte trpezliví a neponáhľajte sa.

 

Festés számok szerint kutya

 

A festés számok szerint is olyan készség, amely gyakorlással fejlődik. Az első kép megfestése sokkal tovább tart, mint a következő. Határozottan észre fogja venni a javulást – gyorsabb és pontosabb lesz. Ne tántorítsa el az első próbálkozás, ne figyelje az időt, és még az sem zavarja, ha időnként nem találja el a mezőt. Csak élvezze a kreatív folyamatot, és pihenjen.

Próbálja meg a festés számok szerint tevékenységet. Válasszon egy motívumot változatos kínálatunkból, ahol megtalálja például a népszerű festés számok szerint állat kategóriát vagy festés számok szerint természet és táj kategóriát és még sok más kategóriát. Fedezze fel még ma az Önben rejlő művészt.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés