Tavaszi akció tökéletes kedvezményekkel 😍 Az akció csak 2024.04.21-ig tart!

A festés számok szerint örömet és szórakozást nyújt

Biztosan emlékezik még a gyermekkori kifestőkre. A kreativitásnak nincs korhatára, ezért a festés számok szerint Önnek is ajánlott. Mindenki festhet vászonra. Ha nosztalgiát érez a gyerekkor után, új hobbit szeretne művelni, vagy csak pihenni szeretne, akkor a festés számok szerint tökéletes az Ön számára.

 

Maľovanie na plátno s číslami

 

A festés számok szerint már a történelemből is ismert

A festés számok szerint fogalma a reneszánsz korszakban kezdődik. Az ötlet Leonardo da Vinci tanítványainak tanítási rendszeréből származik. Később, a múlt század 50-es éveiben nemcsak a gyerekek kedvelt időtöltésévé vált.

Gondoljon a festés számok szerint tevékenységre, mint egy klasszikus kifestőre, vászonra, számozott mezőkkel, ahol minden szám megegyezik a színezéshez használt színnel. A vászonra nyomtatott motívumokat festékekkel, ecsettel és színes sablonnal szállítjuk. A festményekhez mellékelt színek akril. Ez egy átlátszatlan szín, amely jól fed, és száradás után is tartós. A kép formájában készített alkotásai sok éven át örömet okoznak Önnek.

 

A vászonra festés számok szerint mindenki számára elérhető

Különböző nehézségi szintek vannak a kínálatban. A gyerekeknek való festéstől, az egyszerű képeken át a felnőttek számára az igényesebb képekig haladóknak. A vásznon minden dobozhoz tartozik egy szám, amely egy bizonyos színnek felel meg. Mindössze annyit kell tennie, hogy minden mezőt kitölt a kívánt színnel, amíg az összes doboz ki nem töltődik, és meg nem jelenik a végső kép. Garióban mi is kipróbáltuk és az eredmény nagyon meglepett minket.

 

Fedezze fel a festés számok szerint előnyeit

Az élvezhető művészi folyamaton kívül a festés számok szerint jót tesz mentális egészségének és serkenti az agyi tevékenységet. További előnyök:

  1. Csökkenti a stressz és a szorongás szintjét - lazítson egy kicsit, felejtse el a bajait és a külvilágot.
  2. Javítja a koncentrálóképességet - a festés számok szerint nagyon mély szinten teszi lehetővé a koncentrációt. Felejtse el az időt, és élvezze, amit csinál. Eleinte kihívást jelenthet, és itt-ott elszaladhatnak a gondolatai, de idővel rájön, hogy könnyebben tud csak erre az egyetlen tevékenységre koncentrálni.
  3. Serkenti az agy mozgását és aktivitását - az ilyen festés javítja a koordinációt, az emlékezés képességét, és a vizualizáció révén élesíti az elmét. Támogatja a kritikus gondolkodást és a finommotorikus készségeket.
  4. Optimistább lesz - ha olyasmit csinál, amit igazán élvez, az pozitivitást és optimizmust hoz az életébe.
  5. Támogatja az érzelmi növekedést - a festészet az önmegismerés módja, elmélyülhet, és meg tudja érteni aktuális érzelmi állapotát, hangulatát, érzéseit.

 

Festés számok szerint tippek

  • Fessen világos helyen.
  • Legyen kéznél egy nagyító a vászon legkisebb négyzeteihez.
  • Kezdje a legkisebb mezők kifestésével, és fokozatosan lépjen a legnagyobbakra.
  • Ha lehetséges, hagyja minden festett területet teljesen megszáradni (kb. 10-15 percet a felvitt réteg vastagságától függően), mielőtt tovább lépne a következőre.
  • Csere előtt alaposan mossa ki az ecsetet.
  • Használat előtt keverje fel a festéket a tégelyben, a pigmentek leülepedhetnek. Például egy fogpiszkáló is segít.
  • Használjon elegendő színt a számok átfedéséhez, de ne túl sokat.
  • Minden színnél kezdje a festést a kép közepétől, és dolgozzon kifelé.
  • Kerülje el a szennyeződéseket úgy, hogy a vászon felső részétől kezdje, hogy a száradó festék a keze felett maradjon.
  • Ha nem használja, zárja le a festékes tégelyeket, nehogy kiszáradjanak.
  • Buďte trpezliví a neponáhľajte sa.

 

A festés számok szerint is olyan készség, amely gyakorlással fejlődik. Az első kép megfestése sokkal tovább tart, mint a következő. Határozottan észre fogja venni a javulást – gyorsabb és pontosabb lesz. Ne tántorítsa el az első próbálkozás, ne figyelje az időt, és még az sem zavarja, ha időnként nem találja el a mezőt. Csak élvezze a kreatív folyamatot, és pihenjen.

Próbálja meg a festés számok szerint tevékenységet. Válasszon egy motívumot változatos kínálatunkból, ahol megtalálja például a népszerű festés számok szerint állat kategóriát vagy festés számok szerint természet és táj kategóriát és még sok más kategóriát. Fedezze fel még ma az Önben rejlő művészt.

A fotó forrása: Pexels.com