Húsvéti kedvezmény akár 50% 🐰 Csak 2024.04.07-ig!

Gyerekszoba: Alkosson vidám környezetet képekkel

A gyerekszoba legyen egy népszerű menedék, tele örömmel minden korosztály számára. A megfelelő képek hozzáadásával szórakoztató környezetet hozhat létre, amely ösztönzi a kreativitást. Tanácsot adunk, hogyan válasszon képeket a gyerekszobába.

 

A gyerekszoba berendezésénél nem biztos, hogy a túlszínezett falak vagy a mutatós bútorok a legjobb választás. Válasszon semleges színeket, és tedd életre a falakat vászonfestményekkel. Amikor faliképeket választ gyermeke számára, fontos figyelembe venni érdeklődési körét és életkorát is.

 

Képek babáknak és kisgyermekeknek

Válasszon olyan képet, amely segít megnyugtató környezetet teremteni a baba számára, miközben fejleszti a látását. A nagyon kicsi gyerekek nem ismerik fel a távoli részleteket, de reagálnak a kontrasztos színekre. A baba gyerekszobájába válasszon egy színes képet gyermekmotívummal, kontrasztos színekkel fehér alapon, amely felkelti a figyelmét.

 

Falikép gyerekeknek

 

Képek kisebb gyerekeknek

Válasszon ki egy képet együtt. A kisgyerekek már megszokták, hogy azon gondolkodjanak, mit szeretnek és mit nem. Ha együtt választanak művészetet a szobájukban, akkor jobb képet kaphatsz arról is, hogy mit szeretnek és mit nem szeretnek általában. A kínálatunkban szép képeket talál állatokról és kedvenc mesehőseikről.

Vagy kombinálja a szoba dekorációját a szórakozással. Vonjuk be a gyerekeket a kép elkészítésébe, és válasszunk nekik festés számok szerint. Ez még jobban támogatja kreativitásukat, és az általuk létrehozott kép a falukon lóg majd.

Kifestő vásznon

Idősebb gyerekek és szinte felnőttek

Az idősebb gyerekeknek erős véleménye lesz a szobájukban található képekről, és valószínűleg maguk is szeretnének választani. Beszéljen az elképzeléseikről, és bátorítsa őket, hogy fejezzék ki magukat. Remek módja lehet az idősebb gyerekekkel való kapcsolatteremtésnek, és többet megtudni a világukról.

Valószínűleg választanak majd egy kedvenc hírességet, egy képregénytémát, egy motivációs idézetet, vagy a festés számok szerint segítségével saját maguk akarják majd megfesteni a képet. Mindenesetre egy nekik tetsző dizájnkép kiválasztása boldog hellyé varázsolja szobájukat.

 

Vászonkép Marilyn Monroe

 

Állatok, mesefigurák, autók, képregények, sportok,… Válasszon képeket gyermekei érdeklődésének megfelelően, és a szoba azonnal kedvenc hellyé válik. A lehetőségek végtelenek, válogasson a gyerekeknek szóló képeink közül.

A fotó forrása: Gario.hu