Húsvéti kedvezmény akár 50% 🐰 Csak 2024.04.07-ig!

Ajándékkép

A festészet a képzőművészet olyan területe, amelyben egy tárgyat, a mai időben főleg vászonra festett vonalak felvitelével, valódi illetve absztrakt képek létrehozása a cél. A festészet nagyon fontos és bizonyára a vizuális művészet legrégibb formája.

 

Tudta, hogy a legrégebbi műalkotások az ősemberek által festett falfestmények, amelyek különböző porrá őrölt színes ásványok és állatzsír keverékéből készültek és amelyek kb. 14 000 évvel készültek Krisztus születése előtt? Azóta a festőművészet átalakult a freskóktól kezdve a olajfestményeken keresztül az absztrakt művészeten át teljesen a grafikáig.

 

7 részes absztrakt falikép 

A festészet gazdag történelmi fejlődésen ment keresztül, már az ősember is a valóság ábrázolásában látta a szépséget. vászonkép ezer szót is helyettesíthet. Az egyszerű festett csodán mindenki megtalálhatja a saját elképzelését. Ha mélyen belenéz a képbe, meglátja benne az értelmet. A festmény szépsége, hogy egy egyszerű festék a vásznon hatni képes Önre, sőt még beszél is Önhöz.

 

5 részes virágos falikép

 

Azon töpreng, hogy mivel tudna örömet szerezni a szeretteinek, milyen rendhagyó ajándékkal lepné meg őket a szülinapjukon, vagy más közelgő ünnepnapokon? Legyen eredeti. Ajándékozzon képet, kép fotókból vagy képvásárlási ajándékutalványt. Az ajándékkép megvásárlása kiváló és egyedi lehetőséget nyújt a férj vagy feleség, család, rokon vagy a szeretteink örömszerzésére versenyképes áron. A széles kínálatunkból biztosan fog tudni választani olyan képet, amely tetszeni fog a szeretteinek és feldíszíti a belterüket. A kép a falukon fog lógni s így naponta gondolni fognak Önre. A gondosan kiválasztott kép motívumával pedig tudtukra adhatja, hogy mit is jelentenek az Ön számára.

Gario tipp: Ajándéknak jó ötlet lehet egy poszter, vagy akár egy paraván, vagy modern tapéta.

A fotó forrása: Gario.hu