Húsvéti kedvezmény akár 50% 🐰 Csak 2024.04.07-ig!

Modern faliképek város motívummal

Ki ne vágyna arra, hogy beutazza a világot? Felfedezni, vagy pihenni a bolygón különböző szögletein akár minden nap? Szeretne minden reggel legalább egy kis időre a legszebb városokban ébredni, amelyeket maga az ember épített? Megihletett minket ez a fiatalos kalandvágy. A képeinkkel legalább elméletben meglátogathatja a legszebb városokat. Tudja mit szoktak mondani: "Amennyiben valami csak a fejében játszódik le, ez nem azt jelenti, hogy nem történt meg."

 

5 részes falikép híddal

 

Használja ki az elméje fantáziáját. Emlékezzen minden nap az elmúlt üdüléseire egyetlen pillantással a világ metropoliszait ábrázoló képeinkre. Minden nap látogassa meg London történelmi belvárosát a Londont ábrázoló falikép-, a romantikus Párizst az Eiffel-toronyt ábrázoló falikép-, illetve a száztornyos Prágát ábrázoló kép megtekintésével. Hagyja szabadon száguldozni a fantáziáját és a szemén keresztül a teste mérföldekre kaland0zohat el. Így sosem felejti el s legismertebb városokban eltöltött pillanatokat, vagy az építészet csodáit.

 

Egy falikép felhőkarcolókkal

 

Ez a kép típus, nagyváros motívumú falikép, jelenleg a legkeresettebb és legvásároltabb. A hasonló motívumok főleg a fiatalok figyelmét keltik fel. Bizonyára tapasztalta, hogy a városok nagyméretű képeit a bárok és éttermek is kedvelik. Ez azért van, mert a kép szépet mutat a falon, a vonalai érdekesek, elsősorban a városok és épületek egyenes vonalait mutatja be, ami nagyon modern benyomást kelt és teljesen megváltoztatja a környezet légkörét.

Díszítse fel a nappaliját gyönyörű város motívumú képpel, és hagyja, hogy a lakását a városias légkör vegye hatalmába. A képek részletei kifinomultak, modernek és versenyképes áron vásárolhatók meg. Nem csak képet vásárol, hanem emlékeket és a kedvenc városa szépségét is.

A fotó forrása: Gario.hu