Tökéletes júliusi kedvezmények. Ne hagyd ki őket! ☀️ Az akció csak 2024.07.28-ig tart!

A falikép minősége és az ára

Napjainkban, amikor elsősorban a modern minimalizmus jelent értéket és minden nem modern elem eltávolítandó, kezd megjelenni a képekkel való faldíszítés jelensége. Érdekesség, hogy miközben az emberek a legmodernebb darabokhoz nyúlnak, a dekorációnál a múlt szépségét – a képet – használják.

 

A királyok idejétől virágos faliképek, csendéletek vagy tájképek díszítik a falakat. Egészítse ki otthona szépségét és egyediségét kínálatunk képeivel. Árainkkal mindenki saját választása és ízlése szerint szerezhet be képet.

 

Kézzel festett vászonkép

 

Legyen igényes és követeljen minőséget a legjobb áron. Meg fog lepődni, hogy mit tud egy minőségi kép csinálni egy fallal.

Tehát mi lehet az oka annak, hogy egyes képek minőgégesek vagy minőségibbek, mint mások? Ennek oka lehet például a festés módja. A kézzel festett festményeink között csak azokat találja, ahol a festéket kézzel viszik fel a vászonra, tehát nem spray-vel. A spray-vel való munka gyors, de ez az időmegtakarítás a minőség rovására megy. Képeink alaposan ki vannak dolgozva, nem maradnak üres helyek a vásznon, így a kép nem tűnik olcsónak, hanem éppen ellenkezőleg, minőségi hatást eredményez.

A minőségi képet a rajz vonalairól is felismerheti. Nem rontják a képet, nem láthatók rajta a remegő kéz vonásai, nem zavarják az összbenyomást, nem tűnnek túl élesnek. A minőségi képek titka a vászon minőségében is rejlik. A vászonnak olyan anyagokból kell készülnie, amelyek felszívják a felvitt festékanyagot, és hosszú éveken át szépek és ragyogóak maradnak.

 

5 részes kép

 

A minőségi kép összbenyomása igazán szép és szemet gyönyörködtető. Első pillantásra megkülönbözteti a valódi minőséget a hanyag munkától. Ma már megszoktuk, hogy a minőség egy az egyben az árral is emelkedik. Gyűjteményünkben azonban kizárólg minőséget talál legolcsóbb áron.

Kényeztesse magát a minőségi képek szépségével versenyképes áron.

A fotó forrása: Gario.hu