Húsvéti kedvezmény akár 50% 🐰 Csak 2024.04.07-ig!

Egyedi, saját fényképből vagy képből készült faliképek

Szeret fotózni, és többször is elgondolkozott már azon, milyen jó lenne, ha néhány fényképe nem a számítógépe eldugott fáljában, vagy egy fotóalbumban végezné, olyanba, amit évente egyszer elővesz a polcról? Elképzelése nem is olyan irreális, ma már Ön is lehet magánművész, akinek munkái a falon lógva gyönyörködtetik majd az otthoniakat és a látogatókat.

 

A mai időkben a minőségi technológia sokkal szélesebb közönség számára elérhető, mint valaha. Nemcsak profi, de legalább egy csipetnyi tehetséggel rendelkező lelkes amatőr is tud szép és jó minőségű fotókat készíteni digitális fényképezőgéppel. Ha úgy érzi, hogy néhány fotója valóban megéri, és faliképként is szépen megállná a helyét a beltérben, hajrá!

 

Vászonkép az Ön fényképéről

 

Számos lehetősége van munkája megörökítésére és nagy formátumú csodálatra való kitételére. A fotót nagy formátumban kinyomtathatja és bekereteztetheti, vagy fotótapétát készíttethet belőle. Az egyik legtökéletesebb választási lehetőség a saját arculat elkészítése. A minőségi vászonra nyomtatott fényképek idővel felértékelődnek a nyomat és a hordozó tartósságának és minőségének köszönhetően (a vászon tartósabb, mint a papír). Míg sok papírra nyomtatott fotó elhalványul, nedves lesz vagy elszakad az idő múlásával, egy jól elkészített fotóvászon évtizedekig díszítheti a falakat.

A fényképről készített falikép kiválasztásának egyik fő szempontja az, hogy egy ilyen falikép például a nappaliban fog lógni, és sehol máshol. Az Ön eredeti fényképe az egyetlen sablon, amely csak Önnek készült, így nem kell aggódnia, hogy látogatáskor vagy az irodában az íróasztalánál ugyanazt a motívumot találja. Köszönhetően annak, hogy a megfelelő formátum kiválasztásakor bármely pillanat vagy motívum megörökíthető a képeken, ez az opció nagyszerű módja annak, hogy megörökítsen családi portrékat vagy különleges pillanatokat szeretteivel, vagy olyan eseményeket, amelyek sokat jelentenek az Ön életében (esküvő, születés, évfordulók, ballagások és így tovább).

 

5 részes vászonkép az Ön fényképéről

 

Amikor kiválasztja, hogy kinek kíván kérésre egyedi képet készíteni, fordítson különös figyelmet a következő tulajdonságokra. A vászon - legyen jó minőségű, vízálló, megfelelő vastagságú és kidolgozású, hogy strapabíró legyen és a színek is úgy álljanak ki rajta, ahogy kell. Színek - környezetbarátnak, szagtalannak (a kép továbbra is otthonában marad), fényállónak és gazdagnak kell lenniük. A vásznat komplett kiszerelésben és kész változatban kell eljuttatni Önhöz - azaz tömör fa keretre kifeszítve, míg az oldalára nyomtatva lesz (ha nem szeretné a képet pótlólag bekereteztetni), a csomagból ne hiányozzanak a kép falra rögzítéséhez szükséges tartozékok.

A fotó forrása: Gario.hu