Ajándékok házavató alkalmából

A házavató alkalmából rendezett ünnepség kiváló mód az új otthonba való hurcolkodás megünneplésére. Legyen szó első lakásról, vagy az álmai otthonáról, a megfelelő ajándék segít a meleg otthoni légkör megteremtésére. A praktikus ajándékoktól kezdve az új tulajdonosok számára, a hagyományos otthon átadása alkalmából ajándékozott ajándékokig. Kiváló ötleteink vannak, amelyek praktikus ihletként szolgálhatnak.

 

Praktikus ajándékok házavató alkalmából

A házavató alkalmából való ajándék vásárlás előtt ajánlatos megkérdezni az új tulajdonosokat, hogy mire lenne szükségük. Semmit sem ront el, ha olyan ajándékot ajándékoz, amelyet idővel a maguk a megajándékozottak is idővel megvásárolnának. Az Ön érdeklődése az iránt, hogy nem egy haszontalan ajándékot fognak kapni, biztosan örömet szerez nekik.

Amennyiben mégis lenne kérdése, a következő ihlető ötleteket ajánljuk Önnek:

 

1. Törölközők

A semleges színű törölközők unalmasan hangzanak, de valójában nagyon praktikus ajándéknak számítanak. Minőségi törölközőből sosem elég, ráadásul újba költözés után jó új darabokkal megújítani a kollekciót. A törölközők különféle anyagokból készülnek a pamuttól, bambusztól, frottírtól a velúrig és a mikroszálig. Érdekes még a súly, ahol a törölközők nedvszívó képessége sokkal nagyobb a nehezebbeknél, mint a könnyebbeknél.

 

2. Faliórak

A faliórák egy újabb tipp egy praktikus ajándékhoz, amely bármilyen belső térbe illeszkedik. Ahhoz, hogy ez az ajándék díszesebb legyen, válasszon egy olyan órát, amely kreatív kialakítású, és tükrözi a megajándékozott személyiségét. Kínálatunkban különféle falióra motívumokat talál, ahol tényleg mindenki választ magának. A retro és absztrakt motívumoktól a nappalin vagy a folyosón át az állatokon és hercegnőkön át a gyerekszobáig.

 

Retro falióra

 

3. Takarók és párnák

Amikor eljönnek a téli esték, senki sem fogja visszautasítani a lehetőséget, hogy egy szép takaróba burkolózzon. Ha egy minőségi takarót választ az otthon átadó ajándéknak, nem fog elrontani semmit. Főleg, ha kellemes tapintású anyag, szép színnel. A díszpárnák is remek ajándékok. Ezek tökéletesek a nappali kanapéjához, ezért stílusos otthoni kiegészítőként is használhatók.

 

4. Poszterek

Még ha nem is tűnik annak, egy dizájnos poszter nagyszerű ajándék otthon átadás alkalmából. Különféle poszterek találhatók a folyosón, a nappaliban, a konyhában vagy a gyerekszobában. Csak válasszon a címzett ízlése szerint. Nagyon modernek és népszerűek például a városterveket tartalmazó poszterek, mint például London, New York vagy Párizs. Érdekes lehetőség lehet az azonnali keretezés is, ahol különböző keretszínek közül lehet választani.

 

Poszter levéllel keretben

 

5. Képek

Lehet, hogy a képek nem tartoznak praktikus ajándékokhoz az otthon átadása alkalmából, de mindenképpen klasszikusnak számítanak, amely soha nem avul el. Ha meg tudja saccolni a család esztétikus stílusát, ahová házavatóra készül, vihet egy faliképet, amely tökéletesen kiegészíti és élénkíti a belső teret. Az ajándék sokkal személyesebb lesz, mint például a praktikus törölközők. Egy szép absztrakt képpel tényleg nem fog elrontani semmit.

 

Absztrakt falikép

 

A megfelelő ajándékok kiválasztása a házavatóra nehéz lehet, különösen akkor, ha azt szeretné, hogy az ajándékok tetszenek az új tulajdonosoknak. A praktikus új otthoni ajándékokat mindig szívesen látjuk, de ha azt szeretné, hogy az ajándék egy kicsit személyesebb legyen, fedezze fel dizájnos dekorációink kínálatát, amelyek bármilyen enteriőrbe illeszkednek.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés