Szuper kedvezmények 🔥 Az akció csak 2024.05.05-ig tart!

Ajándékok házavató alkalmából

A házavató alkalmából rendezett ünnepség kiváló mód az új otthonba való hurcolkodás megünneplésére. Legyen szó első lakásról, vagy az álmai otthonáról, a megfelelő ajándék segít a meleg otthoni légkör megteremtésére. A praktikus ajándékoktól kezdve az új tulajdonosok számára, a hagyományos otthon átadása alkalmából ajándékozott ajándékokig. Kiváló ötleteink vannak, amelyek praktikus ihletként szolgálhatnak.

 

Praktikus ajándékok házavató alkalmából

A házavató alkalmából való ajándék vásárlás előtt ajánlatos megkérdezni az új tulajdonosokat, hogy mire lenne szükségük. Semmit sem ront el, ha olyan ajándékot ajándékoz, amelyet idővel a maguk a megajándékozottak is idővel megvásárolnának. Az Ön érdeklődése az iránt, hogy nem egy haszontalan ajándékot fognak kapni, biztosan örömet szerez nekik.

Amennyiben mégis lenne kérdése, a következő ihlető ötleteket ajánljuk Önnek:

 

1. Törölközők

A semleges színű törölközők unalmasan hangzanak, de valójában nagyon praktikus ajándéknak számítanak. Minőségi törölközőből sosem elég, ráadásul újba költözés után jó új darabokkal megújítani a kollekciót. A törölközők különféle anyagokból készülnek a pamuttól, bambusztól, frottírtól a velúrig és a mikroszálig. Érdekes még a súly, ahol a törölközők nedvszívó képessége sokkal nagyobb a nehezebbeknél, mint a könnyebbeknél.

 

2. Faliórak

A faliórák egy újabb tipp egy praktikus ajándékhoz, amely bármilyen belső térbe illeszkedik. Ahhoz, hogy ez az ajándék díszesebb legyen, válasszon egy olyan órát, amely kreatív kialakítású, és tükrözi a megajándékozott személyiségét. Kínálatunkban különféle falióra motívumokat talál, ahol tényleg mindenki választ magának. A retro és absztrakt motívumoktól a nappalin vagy a folyosón át az állatokon és hercegnőkön át a gyerekszobáig.

 

Retro falióra

 

3. Takarók és párnák

Amikor eljönnek a téli esték, senki sem fogja visszautasítani a lehetőséget, hogy egy szép takaróba burkolózzon. Ha egy minőségi takarót választ az otthon átadó ajándéknak, nem fog elrontani semmit. Főleg, ha kellemes tapintású anyag, szép színnel. A díszpárnák is remek ajándékok. Ezek tökéletesek a nappali kanapéjához, ezért stílusos otthoni kiegészítőként is használhatók.

 

4. Poszterek

Még ha nem is tűnik annak, egy dizájnos poszter nagyszerű ajándék otthon átadás alkalmából. Különféle poszterek találhatók a folyosón, a nappaliban, a konyhában vagy a gyerekszobában. Csak válasszon a címzett ízlése szerint. Nagyon modernek és népszerűek például a városterveket tartalmazó poszterek, mint például London, New York vagy Párizs. Érdekes lehetőség lehet az azonnali keretezés is, ahol különböző keretszínek közül lehet választani.

 

Poszter London térképével

 

5. Képek

Lehet, hogy a képek nem tartoznak praktikus ajándékokhoz az otthon átadása alkalmából, de mindenképpen klasszikusnak számítanak, amely soha nem avul el. Ha meg tudja saccolni a család esztétikus stílusát, ahová házavatóra készül, vihet egy faliképet, amely tökéletesen kiegészíti és élénkíti a belső teret. Az ajándék sokkal személyesebb lesz, mint például a praktikus törölközők. Egy szép vászonképpel fotóból tényleg nem fog elrontani semmit.

 

Absztrakt falikép

 

A megfelelő ajándékok kiválasztása a házavatóra nehéz lehet, különösen akkor, ha azt szeretné, hogy az ajándékok tetszenek az új tulajdonosoknak. A praktikus új otthoni ajándékokat mindig szívesen látjuk, de ha azt szeretné, hogy az ajándék egy kicsit személyesebb legyen, fedezze fel dizájnos dekorációink kínálatát, amelyek bármilyen enteriőrbe illeszkednek.

A fotó forrása: Gario.hu