Tavaszi akció tökéletes kedvezményekkel 😍 Az akció csak 2024.04.21-ig tart!

Képvászon minta

Az internetes vásárlásnál az a nagy probléma, hogy nem azonnal, hanem csak kiszállítás után látja a megvásárolt terméket. A képeknél még rosszabb, hogy nem mindig kapja meg a kívánt színt. Hogyan lehetséges ez? Erre van egy egyszerű válasz. Rengeteg különböző kijelző, képernyő létezik tetszőleges kontraszt- és fényerő beállításokkal. Emiatt a színek jelentősen torzulhatnak, és az előnézeti kép eltér a valódi vászonképtől.

 

Ha nem biztos abban, hogy a kép adott színe megfelelne-e Önnek, vagy alkalmas-e új kanapéhoz vagy a konyha falára, akkor egy konkrét kép vászonmintáját is forgalomba hoztuk. Nagyon szépen látszik a mintán, hogy az adott motívum hogyan van kinyomtatva, milyen színeket tartalmaz. Nagyon jó alternatíva arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a kép alkalmas-e nappalijába, konyhájába vagy más helyiségébe.

Képvászon minta

Ez egy klasszikus fényképészeti vászonról van szó - 15 x 20 cm méretű canvas vászon vakkeret nélkül (belső keret). Ennek a mintának az ára jelképes 1 euró + postaköltség. A minta kiszállítása futárral történik az ügyfél címére. Úgy gondoljuk, hogy a minta segít az ügyfeleknek eldönteni, hogy melyik kép illik a kiválasztott helyiségbe, és ezáltal megkönnyíti az előre kiválasztott konkrét kép közvetlen megvásárlását. A mintakép megrendelése nagyon egyszerű és intuitív.

A fotó forrása: Gario.hu